9809 poze   282577 vizite
Albume
0 AGENDE PICTATE-mandale0 CANI PICTATE0 DESENELE MELE in timp0 DOODLE0 HOBBY HANDMADE   A Comenzi pregatite   Caseta din bambus gigant   Lampa din bambus gigant   Lampadar din bambus gigant   Morisca de vant   Pusculita din bambus gigant   Set pentru masa   Suport lumanare   Suport solnita si servetele   Suport tacamuri   Veioza din bambus gigant0 PICTURILE MELE0 STICLE RECICLATE00000 Andruta00000 FLORILE MAMEI00000 PENTRU TATAL MEU00001 FLORI PRIMITE   Intalniri - SUNPHOTO0001 ACHIZITII 20090001 ACHIZITII 2010 I0001 ACHIZITII 2010 II0001 ACHIZITII 2011 A00011 ACHIZITII 2011 B00012 ACHIZITII 2012 2013 201400013 Altfel de achizitii 20140010 ORHIDEE 20100011 ORHIDEE 2011 2012   BRASSIA   MILTONIOPSIS   PAPHIOPEDILLUM   Z Orhidee luate de la reduceri   ZYGOPETALUM0011 ORHIDEE 2012   Cameleon 2012   Orhidee CADOU pt luna MARTIE0011 ORHIDEE 20130011 ORHIDEE 20140011 ORHIDEE 20150011 ORHIDEE 20160011 ORHIDEE 2017 20190015 CACTUSI0015 Iarba de Pampas0018 FLORI APT 2007-20080018 FLORI APT 20090018 FLORI APT 20100018 FLORI APT 20110018 FLORI APT 20120018 FLORI APT 20130018 FLORI APT 20140018 FLORI APT 2015 si 20160019 Pergola realizata de noi in 20100019 Reconditionare casuta 2011 si 2012   Casuta in 2016 si 2017   Casuta in interior 20130019 SERA construita in 2012   Foisorul surorii mele   Sera 2017 20210020 CASA DE LA TARA   TERASA 2009   TERASA 2010   TERASA 2011   TERASA 2012   TERASA 20160021 GRADINA in 2011   CLEMATITE 2011   CRINI 2011   GLADIOLE 2011   MACI SI MUSCATE 2011   PRIMAVARA 2011   TOAMNA 2011   TRANDAFIRI 2011   VARA 2011   ZORELE CATARATOARE 20110021 GRADINA in 2012   CLEMATITE 2012   CRINI 2012   IARNA 2012   LALELE 2012   LILIAC 2012   PRIMAVARA   TOAMNA 2012   VARA 20120021 GRADINA in 2013   PRIMAVARA 2013      Crengute inflorite      LALELE 2013   TOAMNA 2013   VARA 2013      TRANDAFIRI 20130021 GRADINA IN 2014   PRIMAVARA 2014   Trandafiri 2014   VARA 20140021 GRADINA IN 2015_2016   CRINI 2015-2016   PRIMAVARA 2015_2016   TRANDAFIRI 2015_2016   VARA 2015_20160021 GRADINA IN 20170021 GRADINA IN 2018 20200021 GRADINA IN 20220022 ANIMALUTE   FELIX   MARA DE CROITORU   TARA 15 NOV 2008 - 24 SEPT 20170023 NERO1000 PAPA BUN 31000 PAPA BUN 1   Decoratiuni facute de mine1000 PAPA BUN 2   Roadele muncii noastre1001 PLACINTA CREATA ca mine1002 PLACINTA IMPLETITA1003 PRAJITURA GRECEASCA1004 TORT CU FRUCTE DE SEZON1005 TORT CU MERE1006 PRAJITURA ANDRUTA1007 Prajitura PAVLOVA1008 Musaca2000 VACANTE   2007 - Germania   2007 - Slovenia si Croatia   2007 - Venetia   2007 - Viena   2008 - Delta Dunarii   2008 - Grecia   2009 - Paris   2009 - Austria   2009 - Germania   2009 - piata de flori europeana   2011      MARE      MUNTE   2012 - Nordul tarii   2012 ieseala de doua zile   2013 Vama Veche   2015 Slovenia Elvetia Lichtenstein Germania Ungaria   2023 Slovenia3000 DECORATIUNI DIVERSE   Ce pot face doua maini dibace   Noi achizitii -alte vechituri   Vechituri mostenite4000 Vazut _ placut_ postat6000 LMV - Hai la o cinzeaca! - ian 20186000 Revedere dupa 30 de aniCANADA august 2019Curs pictura Maestrul Popa LaurentiuIARNA - ASA CUM IMI PLACE MIELIONS CLUB INTERNATIONALProiect nou 2017 COLIVIA ANDRUTEI

membru din 13 iunie 2008

1000 PAPA BUN 3

Cred ca albumele cu "d-ale gurii" sunt cele mai "stufoase" albume ale mele.. Si din acest motiv am zis sa deschid un album nou, in care voi posta poze cu preparatele mele incepand de azi, 17.01.2015.
20150117_151548
20150117_151548
pandispan cu mere caramelizate
pandispan cu mere caramelizate
si-un sos de ciocolata
si-un sos de ciocolata
20150117_184118
20150117_184118
20150117_184151
20150117_184151
20150117_184134
20150117_184134
rulouri frigarui si ciuperci umplute
rulouri frigarui si ciuperci umplute
tort  reteta mamei
tort reteta mamei
hai la placinte
hai la placinte
tarta
tarta
i-am dat o fatza...
i-am dat o fatza...
uite-o .. bronzata!
uite-o .. bronzata!

Comentarii album • 253
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
sireteanu 25 mai 2022  
MIAM --
Raportează
doinabacau 4 decembrie 2019  
De sarbatoare...
Raportează
FELICITA 4 decembrie 2017  
Imi este foameeee!!!!
Raportează
floralia 2 decembrie 2017  
Excelenta prezentare!
Raportează
andruta 2 decembrie 2017  
Idee furata, recunosc..
Raportează
Florina 1 decembrie 2017  
Mmmm !
La Pofta buna !
Raportează
andruta 2 decembrie 2017  
Imi ramasese niste crema..
Raportează
doinabacau 1 decembrie 2017  
Un regal...
Raportează
andruta 2 decembrie 2017  
Este de efect. Prezentarea.. Continutul nu-i mare smecherie. :)
Raportează
doinabacau 8 noiembrie 2017  
De sarbatoare...
Raportează
andruta 9 noiembrie 2017  
Da, chiar a fost. Nepotul meu a mai imbatranit cu un an, si tot neinsurat este!
Raportează
doinabacau 9 noiembrie 2017  
La multi ani! Restul...cand vrea Domnul!
Raportează
VictoriCarol 8 noiembrie 2017  
Aoleu si asa sunt moartă după dulciuri ! :))) Totul arată super apetisant !
Raportează
andruta 9 noiembrie 2017  
Hai ca in ultima vreme m-am mai potolit, ca o luasem pe aratura cu atatea dulciuri preparate..
Raportează
GabrielaManolache 16 mai 2017  
Tare bine arata tortul in tri culori, bineinteles si restru arata super
Raportează
andruta 16 mai 2017  
Este si foarte gustos. Nu e foarte dulce!
Raportează
floralia 13 mai 2017  
Of, doamne, mai intrebi daca arata bine? Mmmm!!! Cand ai timp, lasa-mi reteta. Mi-ai dat iar ganduri si pofte...
Raportează
andruta 15 mai 2017  
Astept pozele :)
Raportează
floralia 15 mai 2017  
Da, da, fac sambata :) si chem prietenele, ca sunt singura :D
Raportează
lalea 20 aprilie 2017  
Arata totul,super bine!
Raportează
andruta 15 mai 2017  
Dar m-am invatat minte: nu toate retetele laudate sunt si bune. Gusturile nu se discuta..
Raportează
andruta 18 aprilie 2017  
Musaca din carne de pui. In loc de felii de cartofi/ vinete/ etc.. , ai mei prefera piure de cartofi facut de mine. E mai usor si mai gustos. Deasupra presar putin pesmet si devine usor crocant.
Raportează
floralia 18 aprilie 2017  
Ce ingenioasa esti!
Raportează
andruta 18 aprilie 2017  
Si nici n-am capul mare.. Doar parul valvoi :)
Raportează
floralia 18 aprilie 2017  
:) Nu trebuie creier mare, ci multe sinapse :D
Raportează
andruta 18 aprilie 2017  
Si mai mult de doi neuroni...ca altfel rezulta doar una bucata sinapsa.. Hahahaha....
Raportează
FELICITA 18 aprilie 2017  
Hristos a inviat!!Pofta buna!!
Raportează
andruta 18 aprilie 2017  
Adevarat a inviat!
Saptamana asta mananc iaurt!
Raportează
FELICITA 18 aprilie 2017  
Cred.Iaurt si salate.
Raportează
floralia 11 martie 2017  
Minunat arata! Ma gandesc ca e delicios, nu are cum altfel. :)
La multi ani, draga Andruta!
Raportează
andruta 12 martie 2017  
Multumesc mult!
Tortul a fost foarte bun. Nu m-au crezut ca e facut in casa.
Raportează
floralia 12 martie 2017  
:) parca ai dat detalii pe fb despre reteta, ma uit
Raportează
andruta 12 martie 2017  
Caut reteta si ti-o dau. E prima data cand il fac. Nu am pus deloc zahar, dar e dulce de la ciocolata...amaruie!
Raportează
doinabacau 11 martie 2017  
La multi ani,Andruta...tortul,o ...cocheta floare comestibila!
Raportează
andruta 12 martie 2017  
Multumesc mult!
Tortul e ornat cam abstract, dar a fost admirat. Si laudat.
Raportează
lalea 8 martie 2017  
Pleurotus,mai bun decat carnea!
Primăvara iubirii să iti inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cât mai frumos! La Multi Ani!
Te pup!
Raportează
andruta 9 martie 2017  
Multumesc, Monica. Chiar am avut un 8 martie frumos.
La multi ani !
Raportează
doinabacau 6 martie 2017  
Ei...o trece el,postul!
Raportează
andruta 7 martie 2017  
M-am si gandit ca e post.. Mea culpa.
Raportează
lalea 17 februarie 2017  
Raportează
andruta 19 februarie 2017  
Asa zice si baiatul meu
Raportează
doinabacau 3 februarie 2017  
Mai usor si la fel de apetisante...
Raportează
andruta 3 februarie 2017  
Si cu legume "strecurate" subtil printre bucatile de carne : dovlecel, ardei, ceapa.
Raportează
floralia 2 februarie 2017  
Ce idei bune imi dai! Niciodata nu am facut frigarui la cuptor, ci doar la gratar, afara.
Raportează
andruta 3 februarie 2017  
Sunt pentru baiatul meu, care ramane acasa in wknd. Eu i le pregatesc, iar el si le face la tigaia grill. L-am "antrenat" pentru viitoarea mea nora :)
Raportează
floralia 3 februarie 2017  
Te apreciez si pentru libertatea asta de gandire :) Vei fi o soacra atipica. Si eu inteleg la fel chestiile astea.
Raportează
andruta 3 februarie 2017  
Sper ca viitoarele noastre nurori sa aprecieze efortul nostru si... sa gandeasca ca tine.. :)
Raportează
lalea 7 noiembrie 2016  
Raportează
andruta 8 noiembrie 2016  
N-a vrut nimeni !! Mi-a venit s-o arunc!
Raportează
lalea 11 noiembrie 2016  
O bunatate! Incredibil! Sigur ai papat-o tu si bine ai facut!
Pupici!
Raportează
FELICITA 6 noiembrie 2016  
Imi este foameee!!
Raportează
andruta 6 noiembrie 2016  
Inca pazesc cuptorul.
Raportează
FELICITA 6 noiembrie 2016  
:)))))))
Raportează
scirlatgby 27 octombrie 2016  
Raportează
andruta 1 noiembrie 2016  
www.lauraadamache.ro/2008/12/american-pancakes.html

Asta-i reteta pe care am folosit-o. :)
Raportează
andruta 1 noiembrie 2016  
Se fac foarte usor !
Raportează
lalea 25 octombrie 2016  
De-acum, poate sa vina, d-na iarna! :)
Raportează
andruta 1 noiembrie 2016  
As prefera sa nu vina prea repede..
Raportează
floralia 24 octombrie 2016  
Iarasi se umple camara de bunatati! Eu am cam lenevit sezonul asta.
Raportează
andruta 24 octombrie 2016  
Vrei un schimb de mame?
Raportează
floralia 24 octombrie 2016  
Vreau un schimb de camari :DD
Raportează
scirlatgby 1 noiembrie 2016  
:))))))))) !!!!!
Raportează
lalea 29 septembrie 2016  
Raportează
andruta 29 septembrie 2016  
M-am scos cu ele.. Au fost bune si pt desert (musafiri), dar si pentru mic dejun (copil).
Raportează
lalea 29 septembrie 2016  
Minunat!
Raportează
floralia 27 septembrie 2016  
Aici nu e papa bun, e papa foarte bun!!!
Raportează
andruta 29 septembrie 2016  
M-am cam linistit in ultima vreme. Cantarul urla la toata lumea si astia dau vina pe mine. :(
Raportează
marianatabaras 2 septembrie 2016  
La multi ani frumosi !
Raportează
andruta 26 septembrie 2016  
Multumim!!
Raportează
lalea 2 septembrie 2016  
andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/107596026
18 ani!?
Cum trec anii,draga Andruta!
La Multi Ani!
Mult succes in viata! Sa va aduca numai bucurii!
Raportează
andruta 26 septembrie 2016  
Multumim !
Raportează
doinabacau 2 septembrie 2016  
Sa traiasca sarbatoritul si toti cei dragi!
Raportează
andruta 26 septembrie 2016  
Sa ne bucuram cu totii de copiii nostri!
Raportează
GabrielaManolache 31 august 2016  
Minunate toate preparatele
Raportează
andruta 1 septembrie 2016  
Ale tale arata demential !!
Multumesc !
Raportează
GabrielaManolache 31 august 2016  
La multi si fericiti ani!baiatului
Raportează
andruta 1 septembrie 2016  
Multumesc !
Raportează
scirlatgby 30 august 2016  
La multi ani Mihnea! Tare serios tortul! Cred ca a fost de nota zece gustul!
Raportează
andruta 30 august 2016  
Mousse in 3 culori.
Tort serios la 18 ani!
Raportează
scirlatgby 30 august 2016  
Clar!
Raportează
floralia 30 august 2016  
andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/107596027
A fost bun? :D
La multi ani! Sa va bucurati de minunea asta de baiat! Sa fiti fericiti!
Raportează
andruta 30 august 2016  
Multumim!
Tortul a fost tare bun.
Raportează
Lenny 29 august 2016  
Arata super bine! Ne dai, te rog, o reteta?
Raportează
andruta 30 august 2016  
Ultimul nu e facut de mine..
Raportează
Lenny 30 august 2016  
Ah! Scuze! De la minunatia asta vroiam! andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/106213397
Uitasem "paste'', copy dadusem!
Raportează
andruta 31 august 2016  
:) Aceea este o musaca. Eu prefer sa folosesc piure de cartofi in locul feliilor de cartofi.
Asadar, am inabusit ceapa, morcov ras fin, carnea +cimbru, sare, piper; am lasat sa se racoreasca; am legat compozitia cu 2 oua si 2-3 linguri de smantana), am facut piure, apoi am cladit-o, straturi-straturi. Deasupra am pus felii subtiri de bacon (din Lidl) si cascaval ras (tot Lidl). Am dat-o la cuptor, si gata !
Raportează
Lenny 31 august 2016  
Multumesc! Negresit o fac!
Raportează
andruta 1 septembrie 2016  
Cred ca si eu am s-o fac zilele astea, mai ales ca mi-a fost ceruta.
Raportează
floralia 2 mai 2016  
andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/106546924
Iar asta vreau sa o fac si eu cand terminam prajiturile... aromata si racoroasa. DA!
Raportează
andruta 2 mai 2016  
Cheese cake-variatiuni pe aceeasi tema. Baiatul meu o cere mereu, cand avem mese in familie.
Raportează
floralia 2 mai 2016  
Hristos a inviat!
Cand vad ca postezi ceva aici, stiu ca gasec ceva interesant. Uite, asta mi-a atras atentia si incerc sa ghicesc ce o fi si cum i-ai dat acea forma de clopot. :)
andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/106546923
Raportează
floralia 2 mai 2016  
Am salvat-o :)
Raportează
andruta 2 mai 2016  
Adevarat a inviat!
Iei un castron juma de sfera( Ikea). Pui in el folie si il tapetezi cu felii de rulada taiate cam de 1cm grosime. Adaugi compozitia. Eu am avut compozitie de cheesecake. Poti folosi inghetata cumparata, dar tinuta putin la temp camerei, ca sa devina putin moale. Deasupra mai pui un rand de feliu de rulada. Dai la frigider (congelator - daca ai avut inghetata) si cand o servesti , tragi putin de folie ca s-o dezlipesti de castron; pui o farfurie si rastorni dintr-o miscare. Rulada e din comert. Nu lua cu glazura!
Raportează
floralia 2 mai 2016  
Super! Merci!
Raportează
floralia 29 martie 2016  
Am inteles: la tine se mananca mult si bine! :D Eu nu mai am copiii acasa si ma gandesc cu dor la un tort... nu-l fac, ca-l mananc singura... al meu are diabet.
Raportează
andruta 2 mai 2016  
Si tata are diabet. Poti folosi indulcitor. Crede-ma, iese bun.
Raportează
floralia 28 martie 2016  
Iar ai muncit. Dar ce bine arata! Chiftelele cu broccoli ma tenteaza. O reteta ai pe undeva?
Raportează
andruta 29 martie 2016  
O am de pe facebook / Tasty. .. Copy/paste... :)
In mare, e asa: pui la fiert apa cu sare. Cand fierbe, arunci buchetelele de broccoli. Fierbi fix 2 min si le scoti. Le toci marunt si peste ele adaugi : cascaval ras (Lidl), 3 linguri pesmet, ceapa verde, usturoi pisat, sare, piper, ketchup iute, 2 oua. (eu am avut 2 buc broccoli din Lidl). Am format bilute si le-am copt (180grade C) pe hartie, in tava, 12 min, apoi le-am intors si le-am mai copt inca 5-8 min. Nu trebuie sa se usuce.
Raportează
floralia 29 martie 2016  
Multumesc! Voi face, cu siguranta.
Raportează
doinabacau 28 martie 2016  
Bun,bun,dar trecem intai pe la prima pagina...!
Raportează
andruta 28 martie 2016  
Eu as poposi la pag 4, pentru o limonada cu menta din gradina.
Raportează
doinabacau 28 martie 2016  
De parc-ar refuza cineva...!
Raportează
FELICITA 28 martie 2016  
Super apetisante si gustoase.
Raportează
andruta 28 martie 2016  
Copilul meu m-a laudat. Dupa ce a mancat o mana de chiftelute si doi piepti de pui.
Raportează
FELICITA 28 martie 2016  
O gospodina adevarata,copilul tau stie ce stie.
Raportează
scirlatgby 17 martie 2016  
Mare maestra! Ar trebui sa fii la antena, ii bati pe toti chefii de acolo!
Raportează
andruta 24 martie 2016  
Mai am cale lunga..
Raportează
Henrietta 21 ianuarie 2016  
Un album frumos si gustos.
Raportează
andruta 24 ianuarie 2016  
Imi place sa incerc retetele care-mi fac cu ochiul. De multe ori am fost dezamagita, dar am continuat..
Raportează
FELICITA 21 ianuarie 2016  
Mi-e foameeee!!!
Raportează
andruta 24 ianuarie 2016  
Ha ha... Ultima chestie e foarte usor de facut. Si de mare efect. Dar trebuie s-o mananci cat e calda.
Raportează
FELICITA 24 ianuarie 2016  
Pofta buna,probabil a fost.
Raportează
andruta 24 ianuarie 2016  
Da, dar e bine s-o mananci imediat. Dupa aceea trebuie s-o reincalzesti si se cam usuca.
Raportează
cristi17 21 ianuarie 2016  
uau iti ploua in gura :)))
Raportează
andruta 24 ianuarie 2016  
Asa a zis si baiatul meu!
Raportează
cristi17 24 ianuarie 2016  
:))) adevarat a grait
Raportează
lalea 19 ianuarie 2016  
Gustoase tartele! pag.5
Raportează
andruta 24 ianuarie 2016  
E o reteta rapida, economica si foarte usor de adaptat in functie de fructele pe care le ai. Poti folosi compozitia sa faci 2 checuri.
Raportează
lalea 15 ianuarie 2016  
Raportează
andruta 17 ianuarie 2016  
Deja injumatatite.. :)
Raportează
lalea 17 ianuarie 2016  
Te cred!:)
Pupici!
Raportează
cristi17 15 ianuarie 2016  
deliciosssss :)
Raportează
andruta 17 ianuarie 2016  
Si usor de facut
Raportează
doinabacau 15 ianuarie 2016  
Hm...albumul asta e un adevarat pericol...o invitatie mult prea apetisanta...!
Raportează
andruta 15 ianuarie 2016  
Periculos in special pt bucatareasa care incearca sa tina o dieta incepand cu 10 ian.2016..
Raportează
doinabacau 16 ianuarie 2016  
Dificil si...cel putin la fel de periculos...bafta!
Raportează
floralia 23 decembrie 2015  
Carnatii aia, nu-i vad bine :) Cred ca deja au ajuns friptura.
Craciun fericit!
Raportează
andruta 15 ianuarie 2016  
Carnatii au rezistat cat sa fie partial afumati. Apoi.. Gata!
Raportează
doinabacau 22 decembrie 2015  
Frumoasa promisiune...
Raportează
cristi17 21 decembrie 2015  
:)))cred ca a fost bun !
Raportează
andruta 21 decembrie 2015  
Lumea a zis c-a fost bun.. Mai trebuia insiropat, dar riscam sa faca gaura in mijloc. :)
Raportează
FELICITA 21 decembrie 2015  
Sunt ff apetisante.Vreau o felie de tort!!!!!
Raportează
andruta 21 decembrie 2015  
In seara asta s-a mancat ultima felie.. Tortul a fost pt cumnatul meu. Ii place sa joace sah. :)
Raportează
FELICITA 22 decembrie 2015  
Sa va fie de bine.
Raportează
floralia 27 septembrie 2015  
Eu le-as poza toata ziua! De gustoase... nu ma indoiesc.
Raportează
andruta 28 septembrie 2015  
Am facut si dulceata de piersici.. Avem un piersic lesinat, care-i la umbra. Anul asta a facut piersici in prostie.
Raportează
doinabacau 21 septembrie 2015  
Extrem de necesare!
Raportează
andruta 28 septembrie 2015  
Mai ales la mesele in familie.. Eu ma bucur ca sunt apreciate.
Raportează
andruta 6 iulie 2015  
Imi venea sa le arunc!! Imi venea sa le mananc, numai sa scap de ele.
Raportează
andruta 6 iulie 2015  
Mi-au trecut prin mana vreo 50 kg visine. Am pus cateva pt a face visinata, restul am facut dulceata ; ultima sarja (adica doua ceaune mari) le-am fiert cu tot cu samburi, le-am strecurat, le-am pasat, am ales samburii si mi-au iesit cateva sticle de sirop si 7 borcane de gem. Sa nu mai aud de visine un an !!
Raportează
lalea 30 iunie 2015  
Incet-incet,camara se umple!
Raportează
andruta 1 iulie 2015  
Sa fim noi sanatosi si sa apuam sa le mancam .. Mai am dulceata si din 2013 si 2014.. Si gogonele / 2014.
Nu le-am dovedit inca, cu toate ca am mai dat si cadou, am mai facut clatite, etc...
Raportează
andruta 1 iulie 2015  
"apucam"...
Raportează
floralia 29 iunie 2015  
Ce sa mai zic... am si eu o galeata de visine si cred ca le fac visinata, de vrednica ce sunt... nu stiu cand ai timp. Sau te mai ajuta cineva? Oricum, stiu ca esti vrednica.
Raportează
andruta 29 iunie 2015  
Visinele le-am adunat cu tata si cu sotul meu. Samburii i-am scos in doi. Ceaunele cu dulceata au fiert sambata toata ziua. Duminica am pus la fiert fructele cu samburi. Deja vedeam visiniu in fata ochilor.. Am mai pus castraveti la murat, am facut mancare, iar duminica seara, in Buc , am facut o ciorba si-am cazut lata.
Raportează
floralia 29 iunie 2015  
Daca ai cazut lata doar seara, te tii tare. Ai facut o multime de treburi!
Raportează
andruta 8 iunie 2015  
Eu am gustat doar din cateva rulouri, c-au fost cu diferite umpluturi. Cele mai bune au fost cele unse cu unt (strat ff subtire) peste care am pus fasii milimetrice de somon.
Raportează
Maria0722 7 iunie 2015  
Foarte bine arata! De buna sa mai zic ! Inght in sec !
Raportează
andruta 8 iunie 2015  
Cheese cake (acela cu capsuni) este foarte racoritor.
Raportează
scirlatgby 7 iunie 2015  
Iar ispite...
Raportează
andruta 8 iunie 2015  
Zice lumea c-au fost bune.. :*
Raportează
carmencitavio 28 aprilie 2015  
Doamne,cate bunatati,pe masa ta!Mi-a luat ceva timp sa le savurez,pe fiecare in parte...foarte bune,delicioase,toate!
Frumoasa tare ti-a iesit floarea din foietaj si gem,dar mintea mi s-a blocat la vederea coronitelor de miel andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/102704440,super aspectoase!
Ce inspirata ai fost postand aceasta carafa andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/102863657,ca dupa cateva inghitituri,o pot lua de la capat cu savuratul tuturor acestor delicii culinare!
Pupici!
Raportează
andruta 29 aprilie 2015  
Pentru bucatele astea de Paste am intrat in bucatarie joi (cand am vopsit impreuna cu.. sotul meu 150 de oua) si am mai iesit duminica, dupa ce-am spalat vesela. N-am postat drobul, stufatul, prajiturile si inca vreo cateva chestii. Am ratat.
Limonada cu menta din gradina mea e dementiala. Va fi mereu pe masa noastra. Voi pune si gheata, ca pana acum n-am avut.
Raportează
scirlatgby 26 aprilie 2015  
Ei, da! asa mai vii de acasa!! Ma gandeam ca iar ai facut bunatati interzise...:)
Raportează
andruta 26 aprilie 2015  
Tot mai fac, dar nu le mai pozez. Ma injura lumea.
Raportează
floralia 25 aprilie 2015  
Menta si lamaie? Cunosc :)) Dupa atatea alimente grele, lamaia e de baza.
Raportează
andruta 25 aprilie 2015  
Menta e din gradina. Lamaia de la magazin... :)
Raportează
scirlatgby 13 aprilie 2015  
Yami! sarbatori fericite!
Raportează
andruta 13 aprilie 2015  
Hristos a inviat! Dupa pregatirea bucatelor astora, am primit oferta de lucru in... bucatarie! M-as baga, dar n-am "patalama" la mana.
Raportează
scirlatgby 14 aprilie 2015  
:)))))
Parca patalamaua e greu de obtinut?
Raportează
doinabacau 13 aprilie 2015  
Hristos a-nviat si pofta buna...sa ne bucuram!
Raportează
andruta 13 aprilie 2015  
Adevarat a inviat! Gata, am mai bifat o sarbatoare..
Raportează
smaranditzasylvia 12 aprilie 2015  
Ce apetisant arata cozonacul Rosenkrantz, o sa-l incerc si eu, neaparat!! Sarbatori Fericite!!
Raportează
andruta 12 aprilie 2015  
Paste fericit! Cozonacul acesta il fac la toate sarbatorile , de vreo 5-6 ani incoace. E nemaipomenit!
Raportează
cristi17 12 aprilie 2015  
aratoase si delicioase PASTE FERICIT !
Raportează
andruta 12 aprilie 2015  
Paste fericit! Au fost apreciate, iar asta este marea bucurie a unei gospodine.
Raportează
olgutza 12 aprilie 2015  
paste fericit ,ana
Raportează
andruta 12 aprilie 2015  
Paste fericit, Olgutza!
Raportează
doinabacau 24 februarie 2015  
Periculos de-mbietoar...ce bine ca putem savura doar cu privirea!
Raportează
andruta 24 februarie 2015  
Mi-am facut dosar cu "teme pentru acasa". Jumatate le-am realizat. In curand vor fi niste mese-ntinse si trebuie neaparat "sa-mi fac mana".
Raportează
doinabacau 24 februarie 2015  
Spor!
Mai sus era "imbietor",scuze!
Raportează
elluta 24 februarie 2015  
Mi s-a facut pofta cand am vazut atatea bunatati!!!
Raportează
andruta 24 februarie 2015  
Unele arata binisor, sunt de acord...
La altele mai trebuie sa lucrez..
Raportează
lalea 27 februarie 2015  
Stomacelul a facut reclamatie?:)
Raportează
scirlatgby 20 februarie 2015  
Bun! bun!
Raportează
andruta 24 februarie 2015  
Varza calita a fost bestiala..
Salata e pentru mine.. :(
Raportează
lalea 13 februarie 2015  
andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/102050618
Bunatati peste bunatati!Ai accesat pe Fb,pagina, PASIUNEA MEA BUCATARIA?
Raportează
andruta 13 februarie 2015  
Cred ca da... Nici nu mai stiu..
Intru sa ma uit, ca am fost cam prinsa... Prietenii stiu de ce. :)
Raportează
lalea 13 februarie 2015  
Sigur ca stiu!:)
Raportează
anamariab 13 februarie 2015  
pacat ca nu putem sa ne saturam doar privind....
Raportează
andruta 13 februarie 2015  
Nici eu n-am gustat... :( .. Sunt la regim..
Le-a incercat fiul meu si mi-a zis ca sunt foarte bune. Trandafirii au umplutura : mozarella + fasie de bacon f subtire.
Raportează
doinabacau 13 februarie 2015  
Alte delicatese...
Raportează
andruta 13 februarie 2015  
Pregatiri pentru ziua de maine... :(
Raportează
doinabacau 13 februarie 2015  
De exceptie!
Raportează
lalea 9 februarie 2015  
andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/101974416
O floricica stralucitoare si gustoasa!:)
Raportează
andruta 13 februarie 2015  
A fost o... aparitie!!..
Raportează
lalea 13 februarie 2015  
Tot ce-i gustos, este "o aparitie"!:)
Raportează
andruta 8 februarie 2015  
E o placinta mai oachesa.. Am folosit aluat foietaj si gem de prune. Impletitura e copy/ paste.. Internetul e de vina. Oricum, a fost de mare efect! Si gustoasa!
Raportează
smaranditzasylvia 7 februarie 2015  
Ce bine arata!!!!Felicitari!!!! si eu care ma laudam ca am invatat sa fac cozonaci comestibili...
Raportează
andruta 8 februarie 2015  
Inceputul e mai greu.... Cauta pe net reteta de cozonac Rosenkrantz. De cand l-am incercat, a devenit cozonacul meu traditional pentru Paste si Craciun. Spor la treaba!!
Raportează
smaranditzasylvia 8 februarie 2015  
multumesc pt sfat!! cred c-am vazut reteta parca in Click Pofta Buna, mi s-a parut cam greu de facut, dar o sa-l incerc si eu !!
Raportează
andruta 8 februarie 2015  
Spre deosebire de cozonacii traditionali, la asta nu transpiri cand il framanti.. :)
Raportează
GabrielaManolache 7 februarie 2015  
Foarte bine arata floarea,am facut si eu numai ca eu am rasucit altfel fasiile,nu am mai tinut minte sensul de rotatie
Raportează
andruta 7 februarie 2015  
M-am calicit.... In loc sa tai aluatul cat sa intre cercul in dreptunghi.... , l-am peticit.. Data viitoare o sa stiu..
Raportează
alinamoraite 7 februarie 2015  
Arta culinara
Raportează
andruta 7 februarie 2015  
Internetul, bata-l vina!
Raportează
floralia 7 februarie 2015  
Ce super arata! Aluat dospit?
Raportează
andruta 7 februarie 2015  
Aluat foietaj. L-am cumparat .... :)
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
Hartista....
Si copilul ma intreaba : " n-avem si noi nimic bun???". :(
Raportează
Floria 22 ianuarie 2015  
Toate arata excelnt ! Felicitari si mult spor in continuare !
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
Multumesc!
Spor am.. Idei am inceput sa am din ce in ce mai putine.
Raportează
doinabacau 22 ianuarie 2015  
Frumos si delicios,nu neaparat in ordinea asta...!
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
In alta ordine de idei, zilele astea nu voi calca prin bucatarie. Oricum, am scos parleala inainte. O mica pauza imi prinde bine. Voi manca si eu bucate facute de altii. Am (pre)intalnire cu fostii colegi de liceu. La anul facem 30 de ani de la terminarea liceului.
Raportează
doinabacau 23 ianuarie 2015  
Aniversare placuta,vor fi momente emotionante!
Raportează
olgutza 22 ianuarie 2015  
offfff ...ce de bunatati ..
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
Si ma intreb de ce adun kg... pe mine.
Raportează
lalea 22 ianuarie 2015  
Cred,ca-i tare bunuta,"bronzata" ta,draga Andruta!
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
Si foarte simplu de facut. Fructe sa fie!
Raportează
lalea 23 ianuarie 2015  
Mancarea mea de baza,sunt fructele!
Dulcele,il fac la comanda!:)
Pupici!
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
Frigarui facute din rulouri de carne, bacon si cu un baitz. Si ciupercile au fost tare gustoase.
Raportează
bporumbeitippler 22 ianuarie 2015  
SA VA FIE DE BINE!
Raportează
lety 21 ianuarie 2015  
Cel mai bun si mai simplu de facut!
Am vazut cu mere intregi dar cu o gaura la mijloc pentru a putea fi curatat si in care poti pune dulceata...nuca...
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
Asa l-am facut si eu, intr-o vara, de ziua nepotului meu cel mic. Am pus mere intregi, din care scosesem mijlocul plin de seminte, pusesem inauntru lor nuci, scortisoara si fructe din dulceata. Iar la sfarsit, l-am ornat cu putina frisca. A fost bestial.
Raportează
lalea 19 ianuarie 2015  
Tare bunut!:)
Raportează
andruta 22 ianuarie 2015  
Si a crescut ca nebunul..
Raportează
lalea 22 ianuarie 2015  
Asa e super,pufos!
Raportează
CICCIC2014 19 ianuarie 2015  
Arata bestial ! Eu fac ceva in genul asta ....tort mere . Diferenta e ca atunci cand il scot din cuptor torn imediat 600-700 ml sirop ( apa+zahar+1 lamaie stoarsa ). Imbrac totul in frisca . Am sa incerc si asa cred ca-i delicios cu ciocolata !
Raportează
andruta 19 ianuarie 2015  
Pai cam asta este ..la urma urmei.. Tort de mere..
Nu l-am insiropat pentru ca nu am mai apucat (am avut o vizita fulger).
Frisca nu prea mai imi place .
Raportează
andruta 19 ianuarie 2015  
:*
Raportează
andruta 19 ianuarie 2015  
Oferta era valabila si azi dimineata, numai ca intre timp cred ca a mancat-o fiul meu. I-am zis sa pastreze cateva bucati pt musafirul pe care-l avem invitat azi la masa.
Raportează
GabrielaManolache 19 ianuarie 2015  
minunat
Raportează
andruta 19 ianuarie 2015  
.. zise Masterchef....
Multumesc !
Raportează
GabrielaManolache 21 ianuarie 2015  
e nici chiar masterchef :)
Raportează
olgutza 19 ianuarie 2015  
tare bine arata ..
Raportează
andruta 19 ianuarie 2015  
Recunosc ca de data asta a crescut tare frumos.
Raportează
andruta 18 ianuarie 2015  
N-a mai ramas decat o bucatica, pe care i-am lasat-o lui tata pentru seara asta. Acum tocmai am pus glazura peste o negresa. Iti aduc?? Sau te-ai culcat deja?
Raportează
floralia 18 ianuarie 2015  
N-am idee ce poate fi deasupra: dulceata? Tare bine arata si cred ca se face si repede. O reteta, ceva? :)
Raportează
andruta 18 ianuarie 2015  
Mintea asta creata, a mea, a facut zahar caramel, a asezat bucati de mar si scortisoara, a dat la cuptor, apoi a facut un pandispan din 6 oua si a turnat peste.. Dupa vreo 45' am scos minunea si am rasturnat-o. Am pus si-un pic de sos de ciocolata. Rezultatul?? Delicios... :)
Raportează
floralia 19 ianuarie 2015  
Multumesc! :) Creativa mai este mintea ta creata!
Raportează
andruta 19 ianuarie 2015  
:)
In raspunsul pe care i l-am dat Gabitei (in josul paginii) am descris cum fac eu pandispanul. Asta ca sa fiu sigura ca am dat toate detaliile.. picante..
Smecheria este sa avem o cratita potrivita, nu prea larga, care sa-i permita pandispanului sa creasca in inaltime, nu pe latime.. (asa cum imi doresc si eu, in ultimul timp...)
Raportează
FELICITA 18 ianuarie 2015  
WOW!!! Apetisant!!!!!
Raportează
andruta 18 ianuarie 2015  
A fost grozava!! Multumesc!
Raportează
Lenny 18 ianuarie 2015  
Ce avem noi aicea? O bunatate!
Raportează
andruta 18 ianuarie 2015  
Chiar c-a fost buna!
Raportează
doinabacau 18 ianuarie 2015  
Iar am ajuns tarziu...si ce deliciu!
Raportează
andruta 18 ianuarie 2015  
Data viitoare pun o bucata la pachet.. :)
Raportează
doinabacau 19 ianuarie 2015  
Multumiri,Andruta,esti generoasa,s-aveti pofta mereu!
Raportează
bporumbeitippler 18 ianuarie 2015  
Arata de 10!
Raportează
andruta 18 ianuarie 2015  
Nu numai ca a aratat bine, dar a fost si tare buna. Familia si inca doi musafiri au avut aceeasi nota pentru pandispanul asta cu mere caramelizate.
Raportează
scirlatgby 17 ianuarie 2015  
Bun! Bun!
Raportează
andruta 18 ianuarie 2015  
Asa de bun, incat am sa recidivez cu prajitura asta! Merita s-o incerci. Am pus reteta sub comentariul Floraliei. Pandispanul e facut cu albusuri batute spuma cu zaharul, amestecate cu galbenusurile frecate cu un pic de ulei si faina combinata cu praf de copt. Esenta de vanilie si cam atat. :)
Raportează
scirlatgby 19 ianuarie 2015  
Hai ca ma dau si eu mare! Chestia asta merge bine tare si la mine, eu ii zic tort de mere. Doar ca eu nu fac caramel: eu pun direct merele in tava cu zahar, cand sunt coapte merele e si zaharul facut caramel! Apio pun blatul cu 5 oua peste si cand e gata intorc. Se mananca pe loc! Ar merge si sirop de ciocolata sau frisca deasupra dar ai mei papa simplu! rapid!
Raportează
andruta 19 ianuarie 2015  
Pai cam asta am facut si eu.. Numai ca am caramelizat zaharul pentru ca aveam de gand sa fac crema de zahar ars. Dar apoi m-am razgandit.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.